Llar d'Infants Tabalet

Benvinguts al blog de la Llar d'Infants Tabalet, en aquest espai volem ensenyar-vos algunes de les activitats més representatives que anem fent al llarg de l'any.

dijous, 27 d’octubre del 2011

Galetes per la Castanyada!


Demà celebrarem la Castanyada a l'escola i els nens/es de la classe de les Tortugues hem fet galetes per donar-li a la Maria Castanyera. També li donarem castanyes i la Castanyera ens les torrarà!

Aquest matí ens hem arremangat, hem amassat, ens hem embrutat una mica... i ens han sortit aquestes galetes que fan una pinta impressionant. Segur que seràn boníssimes!

Perquè pugueu celebrar la castanyada a casa o per si voleu passar una tarda de tardor entretinguda, us passem la recepta de les galetes! Són molt sencilles i fàcils de fer.

GALETES DE MANTEGA

250 g de farina.
125 g de mantega.
100 g de sucre.
50 ml de llet.
1 culleradeta (5g) de llevat en pols o impulsor (Royal).

1.En un bol barregeu amb una espàtula la farina, el llevat, el sucre, la mantega pomada i la llet freda. Treballeu la massa amb les mans i quan vegeu que es desenganxa de les parets del bol, treieu-la i poseu-la sobre el marbre de la cuina. Amasseu-la amb les mans, fins que quedi ben fina.
2.Enfarineu el marbre i esteneu amb un carró la pasta, que faci 3 mm de gruix. Talleu les galetes amb motlles de formes. 3.Poseu un paper de forn en una plàtera de forn. Poseu-hi les galetes l´una al costat de l'altra i coeu-les al forn escalfat 20 min a 180 ºC. 4.Els últims 3 minuts enceneu el gratinador perquè es durin per sobre. Treieu la safata del forn i separeu les galetes amb una espàtula. Deixeu-les refredar.

 I bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada